Hoe bereikbaar wil je zijn?

donderdag 25 april 2019

Op vrijdagmiddag 17 mei organiseert Young On Board Almere haar tweede meetup van 2019. De Meetup vindt bij Voiceworks, Oplagestraat 1 , in Almere Poort plaats. Tijdens deze editie spreekt de CEO van Voiceworks over hoe bereikbaar we nu zijn en wat de gevolgen daarvan zijn.

Samantha Bakker van SamCoaching vertelt onder andere meer over haar beweging #OnOffline. Daarnaast geeft ze korte workshop over hoe je meer in balans kunt vinden tussen online- en offline leven. Naast dat de bezoekers met een bak informatie en handvatten naar huis gaan, gaan ze ook naar huis met talloze nieuwe contacten, door de netwerkborrel. Het programma start vanaf 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Deelname aan deze meetup is gratis. Kijk voor meer informatie en tickets op: https://youngonboardalmere2.eventbrite.nl.

Over Young On Board Almere
Met Young on Board Almere betrekken we de jonge talenten van de stad bij de economische ontwikkeling van de stad en de regio. We zorgen voor een betere zichtbaarheid en positionering van Almere binnen de regio en geven de kans om mee te denken over de stad. We verbinden de bestaande economie aan de nieuwe economie. De jonge generatie changemakers wordt gekoppeld aan de ervaren generatie decision makers: want die generatie heeft de connecties, kennis en ervaring die het verschil maken. Wil je met ons samenwerken of heb je vragen? Laat het ons dan weten via Facebook of Instagram @economicboardalmere

Over Economic Board Almere
Met die gelijkgestemden organiseren we dan evenementen en projecten rondom de Productieve Stad. Lang verhaal kort: heb je een tof idee? Bel ons. Dan maken we een
afspraak en kijken we hoe we je kunnen helpen.

Door het initiëren, mobiliseren en vooruitbrengen van nieuwe initiatieven binnen die uitdagingen en de focus op innovatie werken we toe naar de Metropool van de toekomst.