Overnachten in Almere? Het kan in luxe hotels, in een beachlodge of op een kampeervlot, bij een local in een Bed & Breakfast, in je eigen bootje en in nog veel meer leuke locaties! Almere verwelkomt graag toeristen en dat is te zien aan het brede en diverse aanbod. Ben je benieuwd naar alle locaties om te overnachten in Almere? Bekijk ze dan nu!

Hotels

Almere heeft aantrekkelijke hotels in verschillende prijsklassen en op verschillende locaties. Midden in de stad, gemakkelijk aan de A6, vlakbij het nieuwe stadsdeel Almere Poort of juist midden in het uitgaansleven, er is keuze genoeg voor iedereen! Als je een weekendje weg wil of misschien zelfs een (mid) week kun je terecht bij één van onze hotels.

 

B&B’s

Almere telt aardig wat Bed and Breakfast locaties door de stad heen. Vind je het ook zo leuk om juist bij een local een accommodatie te huren? In Almere Buiten, Almere Poort, in elk stadsdeel is wel een Bed and Breakfast te vinden. Ben je benieuwd? Lees hier dan meer over de B&B’s in Almere.

 

Campings

Ben je op zoek naar een camping? Almere heeft ongelooflijk veel groen en mooie plekken om te ontdekken. Voor de kampeerliefhebbers is er een klein maar fijn aantal campings waar je een tent kunt neerzetten, lodge of safaritent kunt huren en zelfs op een kampeervlot en in een boomhut overnachten! Dit is natuurlijk heel bijzonder!

 

Jachthavens

Ben jij op zoek naar een jachthaven in Almere? Met meer dan tweeduizend ligplaatsen heeft Almere voldoende plek voor diegenen die met de eigen boot naar Almere komen. Bij één van deze jachthavens  kun je terecht om even tot rust te komen. Het is ook mogelijk om jouw boot voor langere termijn te laten rusten.

 

Camperplaatsen

Er zijn maar een paar plekjes waar het kan maar die zijn dan ook wel heel mooi. Met de eigen camper naar Almere is ideaal omdat je eenmaal hier heel makkelijk per fiets of bus de stad kunt bekijken, en bij de meeste supermarkten parkeer je makkelijk voor de deur. Bekijk hier alle camperplaatsen!

 

Groepsaccomodaties

Voor grotere groepen is er de keuze tussen uiteraard de hotels maar ook een echte groepsaccommodatie: Kindervakantieland bijvoorbeeld, verhuurt op dagen dat zij zelf geen groepen kinderen hebben, hun zalen ook aan bedrijven of particulieren. Zie hieronder alle keuzes waar je met een groep kunt verblijven. 

 

Boek nu via Booking.com

Booking.com