Speciaal voor het paasweekend in Almere zijn er ontelbaar leuke paasactiviteiten te ondernemen. Op 21 en 22 april gaat Almere massaal op paasei-speurtocht. Geen zin in paaseieren zoeken in Almere? Ga lekker ergens paasbrunchen en combineer het met een dagje paasshoppen in Almere! Ja, de winkels in Almere Centrum zijn tweede paasdag open! Meer ideeën opdoen? Bekijk het gehele paasaanbod in Almere hier.

Paasactiviteiten

Het paasweekend in Almere valt in het weekend van 21 en 22 april. Gedurende deze dagen zijn er in de stad vele leuke paasactiviteiten en uitjes te ondernemen.

Paasactiviteiten

Tijdens Pasen valt er genoeg te doen in Almere. Speciaal voor jou hebben we alle leuke activiteiten op een rijtje gezet. Voor de echte avonturiers zijn er verschillende speurtochten te doen. Of bezoek de Doe- en Kijkdag op de Kemphaan.

Paasshoppen

Winkel met Pasen je nieuwe lente-garderobe bij elkaar en ga flitsend de lente in. In Almere Centrum vind je een groot aanbod aan winkels en grote merken. Tweede paasdag is het centrum geopend van 12.00 – 17.00 uur. Rond een dagje shoppen af met een uitgebreid diner bij één van de vele restaurants op het Belfort of andere restaurants in Almere.

Dagje weg

Nog niet genoeg inspiratie op kunnen doen? Het paasweekend is geschikt om een heel dagje weg te gaan met de familie. Voor een dagje weg kun je op verschillende locaties terecht. Doe één van de fiets- of wandeltochten van VVV Almere en ontdek de mooiste natuur, architectuur en andere mooie plekjes van de stad. Een dagje uit met de kinderen? Bekijk dan alle kinderactiviteiten en ga eropuit!

Overnachten

Wil je blijven overnachten? Je kunt terecht bij één van onze hotelsBed & Breakfast of campings.