Sint in Almere Buiten

Ook dit jaar komt Sinterklaas naar Almere Buiten Centrum. Dit jaar start de intocht vanaf het Globeplein met een spetterend podiumprogramma! Sinterklaas zal worden onthaald op het Globeplein door spreekstalmeester Jonathan Baij en Wethouder Hilde van Garderen. 

Sinterklaas komt net als elk jaar niet alleen. Vergezeld door meer dan 75 Pieterbazen en zijn eigen Zwitserse Garde en natuurlijk is Amerigo er ook weer bij! Bezoekers kunnen genieten van heel veel muziek en optredens door verschillende Pietenbands en een dansshow door Dansstudio Yvette!

Het programma start om 11:30 uur op het Globeplein. Om 12:00 uur komt Sinterklaas aan op het grote podium. Om 12:15 uur start de jaarlijkse Sinterklaas Optocht met zijn paard Amerigo door Almere Buiten Centrum.
Optocht start op het Globeplein en loopt via Zuideinde richting het Rio de Janeiroplein. Vanaf daar loopt de optocht richting Noordeinde. Langs de Jumbo gaat de stoet verder richting het grote parkeerterrein van DoeMere. In DoeMere doet Sinterklaas zijn jaarlijkse ronde. Het programma gaat om 14:00 uur verder vanaf Restaurant Breed richting het Globeplein.

De Intocht van Sinterklaas eindigt rond 15:00 uur weer op het Globeplein!

Kom dus ook kijken naar de grote Sinterklaas Optocht op zaterdag 24 november in Almere Buiten Centrum!

Sinterklaas in Almere Buiten 2017 520x390