Vanaf 24 februari t/m 4 maart 2018 is het voorjaarsvakantie in Almere. In de stad zijn er gedurende de vakantie leuke activiteiten en uitjes voor jong & oud! Zoals een dagje winkelen in Almere Centrum, een modern winkelcentrum met ruime keuze uit grote merken en een grote markt. Of ga een dagje uit met de kinderen naar Veiligheidsmuseum PIT of Stadslandgoed de Kemphaan

De voorjaarsvakantie in Almere loopt van zaterdag 24 februari tot en met zondag 4 maart. Gedurende de vakantie zijn er in de stad vele leuke activiteiten en uitjes te ondernemen.

Voorjaarsvakantie activiteiten
In het voorjaar valt er genoeg te doen in Almere. Speciaal voor jou hebben we alle leuke activiteiten op een rijtje gezet. Voor de echte avonturiers zijn er speciale voorjaarsactiviteiten bij SEC Survivals of doe de Winterse Wollen Wanten Wandeling. Houd je meer van binnen activiteiten? Neem dan een kijkje bij het PIT veiligheidsmuseum of kijk een film in de nieuwe bibliotheek of het Corrosia theater.

Voorjaarsshoppen
Shoppen voor een nieuwe voorjaarsgarderobe nu het mooiere weer er aan zit te komen. In Almere vind je een groot aanbod aan winkels, grote merken en marktjes. Met keuze uit de winkelcentra in Almere Stad, Almere Buiten en Almere Haven is er keuze genoeg. Rond een dagje shoppen af met een uitgebreid diner bij één van de vele restaurants op het Belfort of Grote Markt met ruime keuze aan diverse restaurants.

Dagje weg
Voor een dagje weg kun je op verschillende locaties terecht. Doe één van de fiets- of wandeltochten van VVV Almere en ontdek de mooiste natuur, architectuur en andere mooie plekjes van de stad. Een dagje uit met de kinderen? Bekijk dan alle kinderactiviteiten en ga eropuit!

Overnachten
Wil je blijven overnachten? Je kunt terecht bij één van onze hotels, Bed & Breakfast of campings