Kom langs bij de VVV winkel en ontdek van alles over Almere. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht. Bezoek de Oostvaardersplassen en andere prachtige natuurgebieden in Almere. Voor vragen, advies of het laten organiseren van bijvoorbeeld een arrangement kun je terecht bij één van de medewerkers die veel kennis hebben van deze jonge, unieke stad. Maak ook eens een architectuurwandeling onder begeleiding van een gids of ga op eigen gelegenheid met het Architectuurboekje op stap. Voor kinderen is er een leuke speurtocht uitgestippeld door het centrum. Naast de verkoop van verschillende soorten cadeaukaarten (o.a. VVV cadeaukaart/Bol.com kaart/Dinerbon/Bongo bon) is er ook een ruim assortiment aan lokale producten zoals Almeers bier, Almeerse wijn, Almeerse jammetjes, honing, mosterd en nog veel meer.

VVV winkel buiten
VVV winkel binnen
VVV winkel

Kom lekker winkelen!

De VVV winkel bevindt zich midden in het centrum van Almere en is prima bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Loop eens binnen om ideetjes op te doen voor bijvoorbeeld een wandeling of fietsroute door Almere, een arrangement te laten organiseren of een cadeau of souvenir te kopen.

Ben je op zoek naar Almeerse producten? Bij VVV Almere zijn diverse streekproducten te koop zoals jam, bier, wijn, mosterd en siroop. Maar ook voor leuke cadeautjes en souvenirs ben je hier aan het juiste adres. Zo zijn er o.a. Almere souvenirs (koelkastmagneten/ansichtkaarten etc.), Blond Amsterdam artikelen, de Architectuurgids, Doppers, t-shirts en nog veel meer. Wil je iets unieks? Er zijn prachtige Almere Skyline aarden schalen van de Almeerse kunstenares Wanda Entjes te koop of bronzen en tinnen kiekendiefbeeldjes van de Almeerse beeldend kunstenaar Frans van der Ven.

VVV Cadeaukaart

Je kunt iemand ook verrassen met één van de vele cadeaukaarten die bij VVV Almere verkrijgbaar zijn. Denk aan de VVV cadeaukaart, Bol.com cadeaukaart, Dinercheque, BONGO bon, Nationale Bioscoopbon of de Podium cadeaukaart. Ook dit zijn natuurlijk leuke cadeaus voor jong en oud. Er zijn een aantal bedragen waar je tussen kunt kiezen.

 

Wandel- en fietsroutes

Heb je zin om een stukje te wandelen of te fietsen? Wij hebben meerdere wandel- en fietsroutes. Deze routes hebben verschillende thema's, zoals een architectuur route of een natuur route. Er is ook een verschil in lengte van de routes. Als je niet weet welke route je moet kiezen, kun je altijd aan onze medewerkers vragen welke het best bij jou past.

Wil je een fiets huren? Ook dan kun je bij VVV Almere terecht.