Een zaal huren? Er is genoeg zaalverhuur in Almere! De stad beschikt over een verscheidenheid aan bijzonder fraaie vergaderlocaties, zalen en congresruimten. Voor kleine groepen die eens in een andere omgeving willen overleggen, maar ook voor congressen met honderden bezoekers. Uiteraard prima te combineren met een recreatief intermezzo! Bekijk hier het aanbod van alle locaties in de creatieve stad Almere.

Diversiteit

Hotels, restaurants, maar ook speciale vergader- en feestlocaties vind je allemaal in deze stad. Voor elke gelegenheid is er wel een geschikte ruimte. Er zijn ook partycentra die met je mee denken en weten hoe je een feestje moet bouwen. Daarnaast zijn er hotels die vergaderingen zakelijk en soepel laten verlopen en voor alle details zorgen, waardoor je je kunt richten op het vergaderen. Het aanbod is erg breed, dus ga op zoek en je zult het vinden in deze grote, uitgebreide stad!

 

Feesten en partijen

Zin in een feestje? Vier het in Almere! Wij hebben heel veel locaties voor jou in petto waar jij echt een feestje kunt bouwen. Een themafeest, een klassiek feest of gewoon een gezellig verjaardag met de leukste muziek, het kan allemaal! Je kunt er voor kiezen om het feest zelf aan te kleden, maar ook laten uitbesteden. Sommige locaties zijn zelfs al helemaal aangekleed en hoef je niks meer te doen. Dat is pas ideaal! Feesten doe je in Almere!

 

Zakelijke bijeenkomsten

Heb je binnenkort een zakelijke bijeenkomst als een vergadering, congres of brainstormsessie? Ga nu op zoek naar de perfecte locatie! Passend bij jouw doel is er altijd wel een perfecte locatie. Helemaal omgeven door rust midden in de bossen? Of juist in een creatieve ruimte waar je helemaal los kan gaan met nieuwe ideeën voor de meest effectieve brainstorm? Bekijk de locaties en maak een keuze op basis van jouw doelen en wensen.