Deze zomer hebben de theatergezelschappen Vis a Vis, Suburbia en BonteHond weer verrassende en spectaculaire voorstellingen voor je klaar staan. 18 mei t/m 17 juli kun je kijken naar de geweldige voorstelling van Vis a Vis. In deze futuristische fabel vechten twee broers over de toekomst van het familie bedrijf. Met geweldige special effects is EXIT een bijzondere voorstelling. Daarnaast heeft Suburbia van 15 juni t/m 23 juli een zinderende zomervoorstelling op het programma, namelijk ''Vijand van het volk''. Deze spannende voorstelling speelt zich af in een kleine stad, waar een arts ontdekt dat het water in het plaatselijke kuuroord vergiftigd is. Om er een geweldige avond van te maken wordt er vooraf een driegangendiner geserveerd, waarmee het een compleet avondje uit wordt op Stadslandgoed de Kemphaan. 

Ook theatergezelschap BonteHond heeft weer iets moois voor je klaar staan. Hun voorstelling LEUK is een humoristische aanklacht tegen de hang naar geluk en het ontkennen van dagelijkse ellende. 16 t/m 19 juni kun je deze voorstelling bijwonen. Het wordt een mooie zomer!

LEUK

Vijand van het Volk

Exit

Meer in Almere

Wil je de voorstelling combineren met een overnachting? Dat kan! Zo zijn er in Almere genoeg plekken waar je kunt overnachten. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen om een Wil je de voorstelling combineren met een overnachting? Dat kan! Zo zijn er in Almere genoeg plekken waar je kunt overnachten. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen om een lekker hapje eten te combineren met een voorstelling. En wil je nog meer doen in Almere? Klik dan hier voor alle leuke activiteiten.