Vanaf 21 juli tot en met 2 september 2018 is het zomervakantie in Almere. Een periode waarin er in Almere enorm veel leuke vakantie-activiteiten te beleven zijn! Er is in de zomervakantie voor jong & oud genoeg te doen. Ga eens een dagje winkelen in Almere Centrum, een modern winkelcentrum met ruime keuze uit grote merken en een grote markt. Of bezoek één van de vele stranden van Almere of zorg ervoor dat je aan het einde van de zomer alle terrassen van Almere hebt bezocht. Eén ding is zeker, in Almere is genoeg te doen!

Zomervakantie activiteiten

Speciaal voor de zomervakantie hebben we de leukste activiteiten op een rijtje gezet. Verzamel alle vriendjes en vriendinnetjes en ga op outdoor Lasergamebattle. Of kies ervoor van top tot teen vies te worden tijdens één van de toffe survivaltochten van SEC Survivals.

Watersporten

Met het warme weer is het ideaal om af te koelen op het water. Trek eropuit en ontdek Almere vanaf het water met de BBQ + Fun Donut van Boei2. Leer zeilen bij Marina Muiderzand, wakeboarden bij Cablepark Almere of leer de extreme watersport Flyboarden. Bekijk hier alle watersporten in Almere.

Zomershoppen

Shoppen voor een nieuwe zomergarderobe is hoognodig met dit warme weer. In Almere vind je een groot aanbod aan winkels, grote merken en marktjes. Met keuze uit de winkelcentra in Almere Stad, Almere Buiten en Almere Haven is er keuze genoeg. Rond een dagje shoppen af met een uitgebreid diner bij één van de vele restaurants op het Belfort met ruime keuze aan diverse restaurants.

De natuur in

Struin door de natuur met boswachter Freek en ontdek de Almeerse Stadsbossen. Leer alles over de dieren die in het bos wonen tijdens het vragenuurtje met de boswachter. Is het lekker weer? Ga een dagje spelen in het Zuiderzee Speelbos of ga op zoek naar de grote vijf in het Almeerderhout. Gewoon een dagje op stap? Stadslandgoed de Kemphaan is de ideale locatie voor een dagje weg met de kids.

Dagje weg

Voor een dagje weg kun je op verschillende locaties terecht. Doe één van de fiets- of wandeltochten van VVV Almere en ontdek de mooiste natuur, architectuur en andere mooie plekjes van de stad. Een dagje uit met de kinderen? Bekijk dan alle kinderactiviteiten en ga eropuit!

Overnachten

Wil je blijven overnachten? Je kunt terecht bij één van onze hotels, Bed & Breakfast of campings.

Blijf op de hoogte van..

  • De nieuwste UITtips
  • De leukste evenementen
  • Spetterende aanbiedingen
  • Geweldige acties

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!