Outdoorpark SEC Survivals

Arrangement, Kinderfeestjes, Actief en Sportief, Outdoor en Survival, Dagarrangement

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding, clubuitje of een actief (kinder)feestje? Dan zit je bij Outdoorpark SEC Survivals zeker goed.

Heb je zin in avontuur en actie? Outdoorpark SEC Survivals maakt er een feestje van voor jong en oud.
Met familie, kinderen, collega’s of vrienden ga je actief aan de slag met een survival, kanotocht, tienkamp, boogschieten, golfclinic, boerengolf, paintball of steptocht. De arrangementen zijn sportief en uitdagend, maar plezier staat altijd voorop. De outdoor activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent.

Het programma wordt aangepast aan de samenstelling van de groep en de wensen van de deelnemers. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een uitdagende en grensverleggende survival, een competitieve tienkamp, een spetterende kanotocht of een meer ontspannen programma als boerengolf.

Prijzen zie website.

De dag kan gezellig worden afgesloten met een hapje en drankje in de sfeervolle Pandahut of op het ruime terras.

SEC Survivals beschikt over een eigen outdoorterrein van 50.000 m2 in boswachterij Almeerderhout voor de spannende en sportieve activiteiten. Tevens is er een horecaruimte plus terras waar je terecht kunt voor een drankje of een uitgebreide barbecue.
Outdoorpark SEC Survivals is uitstekend bereikbaar, dicht bij de A6 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor informatie zie website.

Contactgegevens

Outdoorpark SEC Survivals

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere

Verlaatweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1358 AJ, Almere

Extra informatie

Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
zakelijk Ja