Leer meer over dans en theater bij Corrosia en KAF

woensdag 14 februari 2018

Wil je meer uit een voorstelling halen? Sluit je dan aan bij de Theaterkijkclub of Danskijkclub Almere, een samenwerking tussen Corrosia Theater, Expo & Film en Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Bezoek de meest unieke voorstellingen en verdiep je in alle ins en outs van het dans- of theaterlandschap, onder begeleiding van een bevlogen expert. Beide kijkclubs gaan van start in maart 2018.

In navolging van het grote succes van de Theaterkijkclub, organiseren Corrosia en KAF vanaf maart ook de Danskijkclub. Met de Theater- en Danskijkclub leer je naar voorstellingen te kijken, krijg je inzicht in de geschiedenis van theater en dans, maak je kennis met recente ontwikkelingen, en word je op de hoogte gebracht van wat er te zien is in de Nederlandse theaters. Kortom: een exclusieve inkijk in de actuele dans- en theaterpraktijk!

Theaterkijkclub
Bij de Theaterkijkclub staan acht bijzondere theaterproducties op het programma. De voorstellingen vinden afwisselend plaats in Corrosia en KAF. Theaterwetenschapster en journaliste Sara van der Kooi bespreekt aan de hand van deze producties de ontwikkelingen binnen de hedendaagse theaterpraktijk.

Programma (voorjaar):
Vrijdag 9 maart: The Woef Side Story door Theater Rotterdam (KAF)
Donderdag 22 maart: Salam door Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni en Asko|Schönberg (KAF)
Dinsdag 17 april: Amadeus door De Warme Winkel en Nieuw West (Corrosia)
Donderdag 24 mei: Bukko door Abattoir Fermé (Corrosia)

Het programma voor het najaar wordt later bekendgemaakt.

Aanmelden voor de Theaterkijkclub kan via reserveren@corrosia.nl

Prijs: Regulier € 100 / Bibliotheekpas € 90 / CorrosiaPas € 50

Danskijkclub
De nieuwe Danskijkclub geeft je een kijkje in de wereld van dans en choreografieën. Theaterwetenschapper en journalist Alexander Hiskemuller geeft inzicht in de Nederlandse danspraktijk aan de hand van vier hedendaagse dansproducties. Ook deze voorstellingen vinden afwisselend plaats in Corrosia en KAF.

Programma:
Vrijdag 2 maart: Inside out door Conny Janssen Danst (KAF)
Dinsdag 20 maart: Role model door DOX en Nbprojects (Corrosia)
Zaterdag 21 april: Almost alive door Sandman/Sabine Molenaar (Corrosia)
Woensdag 23 mei: Grimm door ISH & Junior Company (KAF)

Aanmelden voor de Danskijkclub Almere kan via reserveren@corrosia.nl

Prijs: Regulier € 50 / bibliotheekpas € 40 / CorrosiaPas € 25