B&B LCBT (Life Contains Beautiful Things)

Wil je echt bijzonder overnachten? Logeer dan in een wijngaard! De sfeervolle lodges liggen midden in de wijngaard met een overdekte terras met uitzicht op witte en blauwe druivenranken, de zwemvijver en de bosrand van het Kathedralenbos zodat je optimaal kunt genieten.

De B&B is gevestigd in de bijzondere en groene wijk Oosterwold niet ver van het centrum van Almere in de nabijheid van de Oostvaardersplassen. Amsterdam, Utrecht en 't Gooi zijn bereikbaar binnen 25-30 minuten. Vanwege deze ligging is de B&B zeer geschikt voor wandelaars, fietsers en natuurgenieters. Maar ook golfliefhebbers kunnen hier terecht met onder andere Golfclub Almeerderhout en Golfclub Zeewolde in de directe omgeving. Parkeren doe je uiteraard kosteloos op de privé parkeerplaats.
Iedere sfeervolle lodge heeft een slaapgedeelte met een luxe 2 persoons boxspring voorzien van zacht linnen, TV met Netflix, Wifi, een privé badkamer voorzien van regendouche, toilet en luxe badlinnen, Nespresso, waterkoker, koelkast en magnetron en een gezellige lounge met 2 fauteuils waar je o.a. lekker kunt genieten van een uitgebreid ontbijt.
Check-in na 15.00 uur Check-out 11.00 uur Wil je in-checken na 19.00 uur laat het dan s.v.p. weten. Ontbijt wordt verzorgd in je lodge tussen 8.00-10.00

Auguste Comteweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1349 CD, Almere