Nadat de CityGuide in de winkels werd verspreid is de gids nu ook online te bewonderen. De Almere CityGuide is dé vervanger  van de Er Op Uit gids en is omgetoverd tot een echt hebbedingetje voor zowel inwoners als bezoekers van Almere! Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe gids? Loop dan even binnen bij VVV Almere en haal gratis dé gids over Almere op óf klik op de link voor een online bladerversie!

Download hier de online bladerversie van de CityGuide en je ziet alles over Almere. Blader door de gids en ontdek de mooiste plekjes van de stad. Je kunt ook alvast kijken wat je allemaal gaat doen als je een dagje naar Almere komt. Alle locaties, evenementen, en activiteiten vind je hier terug. Laat je inspireren en kom gezellig een dagje kijken wat er allemaal te doen is in deze grote, jonge stad.

 Almere Cityguide

Wat staat er allemaal in de CityGuide?

De CityGuide staat vol met highlights, plattegronden, uitjes en nog veel meer! Als je Almere wil bezoeken is dit boekje heel handig. Alles over Almere staat er namelijk in. Het boekje start met allemaal leuke feitjes over de stad, zoals de gemiddelde leeftijd van de inwoners, hoeveel fietspaden Almere heeft en veel meer van deze feitjes. Ook geeft de CityGuide een kijkje in de geschiedenis van de toch wel jonge stad.

Alle VVV partners worden in het boekje benoemd, waardoor je wordt geïnformeerd over de leukste en beste locaties van Almere. Je vindt er hotels, restaurants, speciale locaties, winkels, noem het maar op. Na een kijkje in de CityGuide weet je alles over deze moderne stad. Je zult ook merken dat er heel veel te doen is en dat je zeker niet alles hebt gezien en gedaan binnen één dag.

De gids is dus geheel gratis en kan online én fysiek worden bekeken. De fysieke versie kun je in de VVV winkel ophalen en de online versie van de Almere CityGuide kun je nu bekijken.