Cabaret: Rayen Panday

Rayen Panday komt op 17 januari naar KAF. Let op: deze voorstelling is uitverkocht! Wel kun je je aanmelden voor onze wachtrij.

Indien er kaarten worden teruggebracht voor deze voorstelling neemt onze Ticketshop contact met u op. Hierbij geldt het principe; wie het eerst komt wie het eerst maalt.Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut géén fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.


In 2008 debuteerde én won Rayen Panday de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 brak Rayen definitief in Nederland door met de voorstelling Niet Verder Vertellen en is hij momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland later is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen de voorstelling die het hele spectrum omvat: persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs 19,50
Donderdag 17 januari 2019 Vanaf 20:30 tot en met 22:45

Esplanade 10 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 TA, Almere