De Almeerse botter AM1

Voor familieuitjes en bedrijven zeer geschikt om een dagje er helemaal uit te zijn. Ook is het mogelijk om de botter te sponsoren, voor € 35,= per jaar kun je helpen om de AM1 in de vaart te houden.

Een dagje varen met de AM1? Dat kan! U kunt de Almeerse botter AM1 huren in de periode tussen 1 mei en 30 september. De AM1 is alleen te huur met bemanning. Bijvoorbeeld voor een wat andere verjaardagsfeestje afsluiten met een barbecue op eiland de Schelp of een Kinderpartij in samenwerking met bijvoorbeeld de Pannenkoekenboot.

Kleding
Het is aan te bevelen gemakkelijk zittende kleding te dragen. Een “strak pak”, mantelpak of hoge hakken zijn niet echt comfortabel aan boord. Daarnaast moet niet vergeten worden dat het op het water behoorlijk fris en wisselvallig kan zijn. Een regenbui is in ons klimaat niet ondenkbaar. In verband met de aard en het gebruik van ons schip is het niet onmogelijk dat uw kleding enigszins vuil wordt.

Sanitair
Aan boord zijn een bescheiden chemisch toiletje en een "supermoderne" putsemmer.

Meehelpen mag!
U bent van harte welkom om de schipper en zijn bemanning te helpen tijdens het zeilen. Dat maakt het varen met de AM1 extra bijzonder. Zeilervaring is niet vereist. Als u de aanwijzingen van de bemanning goed opvolgt, kan het bijna niet misgaan.

Veerkade Model.NdtrcItem.HouseNumber
1357 PK, Almere