Festival der Zoete Verleidingen

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 april is het drie dagen genieten voor taartenbakkers en zoetekauwen tijdens Festival Zoet op Stadslandgoed de Kemphaan.

Er is veel variatie, van huisgebakken taartjes tot bakspullen, de beste koffie- en theesoorten, ingrediënten, chocolade, serviesgoed, bakboeken en jams.

Naast specifiek zoete stands zijn er volop deelnemers met pure, ambachtelijke en originele producten. Het is niet alles zoet wat de klok slaat, als het maar bij de sfeer past, is het motto van de organisatie. Vrolijk gekleurde jurkjes, rieten boodschappenmanden, handgemaakte cadeautjes en woonaccessoires.

Er is ook een uitgebreid activiteitenprogramma. Workshops zoals koken met karamel, serviesgoed stippen, handletteren op gebaksbordjes, een dikke dames schilderij maken en etagères maken van oude serviezen.
In het baktheater kunnen echte taartenbakfanaten inspiratie opdoen bij de bakdemonstraties door bekende patissiers zoals Rutger van den Broek en vele anderen. Na afloop proeven. Een meesterbloembinder geeft demonstraties paasbloemschikken. En ook voor kinderen zijn er bak- en knutselworkshops.

Met de taartenbakwedstrijd op zaterdag wordt geld ingezameld voor Stichting De Opkikker. De taartenbakwedstrijd wordt gejureerd door de Rutger van den Broek (Heel Holland Bakt winnaar 2013 en de bekende Amsterdamse banketbakker Cees Holtkamp.

De entree voor volwassenen is € 10,= (vanaf februari vroegboekactie via site € 7,50). Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Prijs
toelichting prijs De entree voor volwassenen is € 10,= (vanaf februari vroegboekactie via site € 7,50). Kinderen t/m 12 jaar gratis
Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 12 april 2019 10:00 17:00