Film: A Star is Born

A Star is Born is een Amerikaans oersprookje over roem en gedoemde liefde. In deze derde remake heeft popster Lady Gaga de hoofdrol.

A Star is Born is een Amerikaans oersprookje over roem en gedoemde liefde. In deze derde remake heeft popster Lady Gaga de hoofdrol. Zij speelt het schuchtere zangtalent Ally, dat door een oudere countryster (regisseur Bradley Cooper zelf) wordt ontdekt. Terwijl hij richting schaduw gaat, ontdekt zij de schijnwerpers. En met Lady Gaga ben je dan dus van een echt concert verzekerd!

Kijk (bijna) alle Oscarfilms nog één keer bij Corrosia!
De films van juni en juli staan in het teken van de Oscars: we vertonen nog één keer (bijna) alle winnende en genomineerde films van dit jaar. Leef mee met de biografische roadmovie Green Book (dé grote winnaar van dit jaar) en BlacKkKlansman, een Amerikaanse misdaadfilm gebaseerd op de autobiografie van Ron Stallworth. Of zie hoe Rami Malek in de huid van Freddy Mercury kruipt voor Bohemian Rhapshody. Fan van romantiek? Bezoek If Beale Street Could Talk of zwijmel weg bij de romantische muziekfilm A Star is Born, met zangeres Lady Gaga in de hoofdrol. The Favourite lijkt een 'gewoon' kostuumdrama, maar heeft een geweldig humoristische en absurdistische draai. Houd je meer van actie en avontuur? Ga dan naar Man on Wire, een documentaire over evenwichtskunstenaar Philippe Petit.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs Broodje Film: € 8 inclusief broodje van de dag / Avondfilm: € 7 inclusief consumptie na afloop
Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 28 juni 2019 11:00 13:16
Vrijdag 28 juni 2019 20:00 22:16

Markt 43 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1354 AP, Almere