Groepsuitjes bij SEC Survival

Survivallen, Boogschieten, GPS-tours of toch liever Boerengolf? SEC Survivals biedt een scala aan uitdagende groepsuitjes!

Survivallen
Tijdens een survivaltocht ga je de uitdaging aan met sportieve onderdelen in het outdoorpark. Dit  zijn bijvoorbeeld de junglebrug, camotunnels, boogschieten, hindernisbaan en kratstapelen. Afhankelijk van de samenstelling en de wensen van de groep wordt gekozen voor een extra uitdagende of meer hilarische survival. De survival is voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Plezier staat altijd voorop.
Arrangementen naar keuze van 2 tot 4 uur. Diverse moeilijkheidsgraden, van ontspannen tot een extra zware XXL survival.
 
Boogschieten
Een 1,5 uur durende workshop op onze boogschietbaan. Handboogschieten is een geliefde sport, die goed in groepsverband kan worden geoefend. Dit wordt afgesloten met een leuke wedstrijd.
 
Boerengolf
Deze populaire buitensport kan nu ook in Flevoland worden beoefend. Boerengolf, ook bekend onder de naam Boerengolf, is lekker bezig zijn in de natuur met familie of collega's. Voor Boerengolf is geen diploma vereist. Iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. 
 
Kano tocht
Een kanotocht is een leuke en originele manier om de omgeving te verkennen en gezellig actief bezig te zijn. Samen ontdekt u mooie uitzichten en vaart u over sprookjesachtige plassen, maar ook beleeft u het stadse Almere met haar prachtige skyline. Een actieve tocht vol afwisseling!
 
Voor informatie zie website.

Verlaatweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1358 AJ, Almere