Show: Timon Krause

Ervaar ‘MINDGAMES’ op 25 januari in KAF: de nieuwe sensatie op gebied van gedachten lezen!

Na het succes van ‘I’m a Soulman’ komen The Legends opnieuw met een ijzersterk soulprogramma naar het theater. Dit keer met een theatrale ode aan de grootse soulzangers allertijden.


Je houdt je adem in. Je ogen worden groter. Je vergeet alles om je heen. Je zit gevangen in het moment. Je kan het niet geloven. Je bent opgetogen.


Een magisch moment. Je zal het je hele leven blijven herinneren.


Ervaar ‘MINDGAMES’ in het theater: de nieuwe sensatie op gebied van gedachten lezen! Timon Krause, Henning Neidhart en Kevin Wolf presenteren een unieke 3-man show van de Nederlands en Duitse samenwerking HirnkrampfProductions. Het resultaat: een extreem verrassende, magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie dat je op het puntje van je stoel laat zitten van begin tot einde! Het ensemble combineert hun talenten op een creatieve manier om het onmogelijke, mogelijk te maken.


Timon Krause weet wat je denkt! Hij is de jongste mentalist die ooit de titel ‘Nederlands kampioen mentalisme’ en ‘beste Europese Mentalist’ (2016-2017) kreeg. Zijn show brengt hem over heel de wereld. Dit jaar komt hij naar Nederland om zijn magie met ons te delen. Henning Neidthart co-ontwikkelt het concept van MINDGAMES met Timon Krause. Van origine een jazz en reggae pianist, schrijft hij nu de unieke MINDGAMES soundtrack. Kevin Wolf brengt de beat! Na studies aan verschillende bekende muziekscholen in Europa, is hij nu een veel gevraagde bandcoach en de huisdrummer bij MINDGAMES.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs 10
Vrijdag 25 januari 2019 Vanaf 20:30 tot en met 23:00

Esplanade 10 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 TA, Almere