Toneel: Melk & dadels - reprise

In Melk & dadels geeft Bukvic samen met Dibi een zelfbewuste inkijk in de Marokkaans-Nederlandse cultuur die niet eerder is vertoond. De voorstelling is op 10 oktober te zien in KAF.

Na de succesvolle voorstellingen Nobody Home en Othello maakte regisseur Daria Bukvic in samenwerking met ex-parlementariër en schrijver Tofik Dibi Melk & Dadels. De voorstelling ging op 13 mei 2018 in première bij Het Nationale Theater in Den Haag en werd vol lof ontvangen door publiek en pers. Wegens succes is Melk & Dadels nu opnieuw te zien in de theaters!

You think you know, but you have no idea.

Met haar authentieke combinatie van humor en ernst, creëert Bukvic samen met Dibi een zelfbewuste inkijk in de Marokkaans-Nederlandse cultuur die niet eerder is vertoond. ‘It’s a man’s world’ is wat veel mensen denken over de Marokkaanse gemeenschap. Deze voorstelling met rauwe, persoonlijke en speelse getuigenissen van de vier jonge Marokkaans-Nederlandse actrices Soumaya Ahouaoui, Kyra Bououargane, Fadua El Akchaoui, Nora el Koussour zal daar voorgoed verandering in brengen. Hun verhalen zijn hard en duidelijk over de pijn en zacht en kwetsbaar over de vreugde in de Marokkaanse én Nederlandse cultuur. Melk & Dadels is geïnspireerd door het succesvolle verhalen- en receptenboek Melk & Dadels.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs 20,00
Donderdag 10 oktober 2019 Vanaf 20:30 tot en met 22:00

Esplanade 10 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 TA, Almere