Zaalverhuur in de nieuwe bibliotheek

Bijeenkomst organiseren in de nieuwe bibliotheek? Dat kan! Ben je op zoek naar een modern uitgeruste locatie waar je een presentatie kunt geven of een cursus kunt verzorgen? Dan ben je bij de nieuwe bibliotheek aan het juiste adres.

Behalve de centrale ligging van de bibliotheek (op vijf minuten lopen van Station Almere centrum en met diverse parkeergarages in de nabije omgeving) beschikken wij ook over een sfeervolle theaterzaal die uitstekend geschikt is voor de ontvangst van gasten voor een presentatie / seminar en een volledig uitgerust studielokaal waar diverse, digitale, trainingen gegeven kunnen worden. Zowel de zaal als het lokaal kunnen per dagdeel gehuurd worden.

De nieuwe zaal
De nieuwe zaal biedt plaats aan 112 personen. De zaal ligt in het hart van de bibliotheek en bestaat aan een kant uit een glazen wand die, door gordijnen, verduisterd kan worden. Achterin de zaal is een regiekamer van waaruit digitale presentaties verzorgd kunnen worden. De zaal is uitgerust met een moderne geluids- en lichtinstallatie en een professioneel filmscherm. De zaal heeft bovendien een eigen kleedkamer met sanitaire mogelijkheden. De stoelenrijen zijn trapsgewijs geplaatst zodat iedereen altijd goed zicht heeft op het podium.

De nieuwe kamer
Op zoek naar een ruimte voor een workshop voor een kleine groep? Of een ruimte waar je bijvoorbeeld coaching gesprekken kunt voeren? Dan is de nieuwe kamer heel geschikt! Er is plaats voor maximaal acht personen en de kamer bevindt zich op de tweede verdieping, vlakbij het nieuwscafé.

Het nieuwe lokaal
Het nieuwe lokaal biedt plaats aan 40 – 60 personen en bevindt zich op de vierde etage. Voor het organiseren van workshops en cursussen is het nieuwe lokaal de juiste locatie. Het lokaal beschikt over verrijdbare tafels en is standaard voorzien van de volgende voorzieningen: smartboard (pc, beamer en scherm), flipover en een internetaansluiting. Deze voorzieningen zijn bij de zaalhuur inbegrepen.
Op zoek naar een ruimte voor een workshop voor een kleine groep? Of een ruimte waar je bijvoorbeeld coaching gesprekken kunt voeren? Dan is de nieuwe kamer heel geschikt! Er is plaats voor maximaal acht personen en de kamer bevindt zich op de tweede verdieping, vlakbij het nieuwscafé.

Nieuwscafé
Het nieuwscafé is gesitueerd op de tweede etage van de bibliotheek en kijkt uit op het Stadhuisplein. Bij ontvangst of na afloop van een bijeenkomst in de nieuwe zaal of het lokaal kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het nieuwscafé, dat aan de nieuwe zaal grenst.

Catering
De nieuwe bibliotheek kan zorg dragen voor diverse horeca- en cateringmogelijkheden tijdens uw bijeenkomst en na afloop.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de tarieven of wilt u een rondleiding? Neem dan contact op met de nieuwe bibliotheek via reserveringen@denieuwebibliotheek.nl of telefoonnummer 036-548 60 19.De nieuwe bibliotheek: verrassend, veelzijdig en inspirerend. 

Stadhuisplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1315 XC, Almere