Zomervoorstelling 'De nacht de moeder van de dag'

Deze zomer speelt Theatergroep Suburbia de nieuwe zomervoorstelling op Stadslandgoed de Kemphaan: 'De nacht, de moeder van de dag'van Lars Norén.

Een moderne klassieker uit de sterke Scandinavische theatertraditie.

Zweden, de jaren '50. In de keuken van familiehotel Aurora doen vader, moeder en hun twee zoons een laatste poging elkaar te vinden.

Het is de verjaardag van de jongste zoon, David en de dag dat het hotel op de rand van een faillissement staat. Vader probeert uit alle macht en met weinig succes de rekeningen te betalen. David dagdroomt liever dan te werken in het hotel. Dat maakt zijn hardwerkende broer razend. En wat is dat hardnekkige hoestje van moeder toch?

De tragikomedie 'De nacht, de moeder van de dag' is een indringend familiedrama gedrenkt in inktzwarte humor. Met de fenomenale dialogen van één van de grootste Zweedse toneelschrijvers, Lars Norén. ‘Je moet je leven veranderen’ is een centraal motto in het werk en leven van Norén. In 'De nacht, de moeder van de dag' staan alle familieleden aan de vooravond van een onomkeerbare ommezwaai in hun levens.

De zomervoorstelling is een compleet avondje uit op het idyllische Stadslandgoed De Kemphaan in Almere met vooraf een Zweeds diner. Je bent heerlijk buiten maar zit tijdens de voorstelling wel overdekt.

Reguliere kaarten kunnen gereserveerd worden vanaf € 26,00 per persoon.
Tevens zijn er kaarten verkrijgbaar bij VVV Almere aan de Diagonaal 199, Almere.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 26,00 euro p.p.

Vanaf Woensdag 12 juni 2019 tot en met Zondag 21 juli 2019

Dag Van Tot
Zondag 15:00 16:30
Woensdag 20:30 22:00
Donderdag 20:30 22:00
Vrijdag 20:30 22:00
Zaterdag 20:30 22:00

Kemphaanpad 4 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1358 AC, Almere