Er is altijd wat te doen in Almere! Voor een leuk dagje uit hebben wij veel verschillende activiteiten voor jou in petto! Watersport, wandel- en fietsroutes, restaurants en nog veel meer! Op deze website vind je alles wat er te doen is in Almere. Of je nu met de kids een dagje weg wil of met je geliefde, er is altijd wel iets wat jullie kunnen doen. Van speelparadijzen tot luxe hotels en restaurants. Uiteraard kun je ook altijd een middagje komen shoppen in ons moderne en uitgebreide centrum.

Activiteiten voor jong en oud!

Hoe oud je ook bent, een dagje Almere is altijd leuk! Dit komt doordat Almere erg divers is. Natuur voor de natuurliefhebbers, water voor de watersporters, architectuur voor de architectuurliefhebbers en vele activiteiten voor de actievelingen. Voor iedereen is er wel wat te doen in Almere. De stad trekt steeds meer toeristen en is een multiculturele stad, die volop aan het groeien is.

Voor toeristen is het ook heel fijn om in Almere te verblijven. De mooie hotels en gezellige B&B’s bieden te kans om meerdere dagen de stad te verkennen. Almere heb je namelijk niet binnen een dag gezien. Een aantal dingen die je moét zien, zijn:

  • De Oostvaardersplassen
  • Het moderne Almere Centrum
  • Evenementen zoals: Almere Haven Festival, Strandfestival ZAND en de Landelijke Veiligheidsdag

Dus: wat te doen in Almere?

Ongelofelijk veel! De kans is groot dat Almere heeft waar jij op zoek naar bent. Evenementen, activiteiten, natuur, water, we hebben alles in Almere. Ook kun je een keer langs onze winkel komen in het centrum. Hier vind je alles wat er te doen is in de stad. Ook voor vragen kun je hier zeven dagen per week terecht! Weet jij al wat je wil gaan doen? Ga dan direct op zoek op deze website!