Golfen in Almere? Ja, echt! Je hoeft niet de stad uit voor een relaxed dagje golfen. Golfbaan Almeerderhout heeft 27-holes en ligt midden in een bosgebied. Uitdagend vanwege vele doglegs, de waterpartijen, de meer dan 80 bunkers en de onvoorspelbare wind. De baan heeft een A-status en is geschikt voor zowel de geoefende als de beginnende golfer. In het clubhuis kun je terecht voor een hapje en drankje, maar ook voor een uitgebreide lunch, diner of buffet.  

Golfen voor jong en oud!

Golfen is zeker niet alleen voor oudere mensen. Ook jongeren kunnen prima een dagje golfen met vrienden. Op een mooie zomerdag kun je zeker genieten op de golfbaan Almeerderhout. Als sport, maar ook als hobby is deze baan zeer geschikt. Voor de ervaren speler zijn er genoeg uitdagingen en dat geldt dus zeker voor de beginnende golfer. Op de golfbaan kun je ook terecht voor lessen, zelfs in de winter!

 

Ideale ligging

De ligging is ideaal, net buiten de stad, maar toch dichtbij. Binnen 15 minuten ben je in het centrum! Ook voor mensen buiten Almere is het prima te bereiken. Het ligt namelijk tussen de A27 en de A6, waardoor je met de auto in minder dan 5 minuten vanaf de snelweg bij golfbaan Almeerderhout bent. Naast de bereikbaarheid is de omgeving fantastisch. De golfbaan bevindt zich middenin de bossen en is heel goed verzorgd. Hier tot rust komen is hier gegarandeerd.

 

Brasserie

In de brasserie kun je genieten van een hapje en een drankje. Het uitgebreide menu zorgt ervoor dat jij kunt nuttigen waar je zin in hebt. Een lekker koud drankje, een snack voor tussendoor of een volledige maaltijd, ze hebben het allemaal! Als het lekker weer is en het zonnetje schijnt, kun je genieten op het terras. Ook binnen is het gezellig en leuk aangekleed.