Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje in Almere en heb je inspiratie nodig? De leukste locaties om je kinderpartijtje in Almere te vieren zetten wij vast voor je op een rijtje. Want de stress van het thuis organiseren van het leukste feestje voor je kind is helemaal niet nodig! Geen stress dat de verf op het plafond eindigt en geen stress dat je over drie weken nog een hoop confetti uit de banken tovert… Bij al deze feestlocaties is al die stress niet nodig, want zij regelen de leukste kinderfeestjes in Almere voor je! Lees hier 7x de gezelligste kinderfeestjes in Almere.


Politie, Brandweer of Ambulance feestje bij Veiligheidsmuseum PIT

Vier je verjaardag bij Veiligheidsmuseum PIT en leer alles over de Politie, Brandweer of Ambulance. Met het politiefeestje (4-6 jaar) leer je hoe je een boef vangt. Met het brandweerfeestje (7-10 jaar) leer je echte brandjes blussen en met het ambulancefeestje (6-10 jaar) krijg je een spoedcurcus tot ambulance verpleegkundige en maak je mummies van verband. daarnaast krijgt de jarige nog een klein cadeautje en ontvangen de kinderen een feestelijke koek en de hele dag limonade. De kosten voor dit feestje zijn €11,50 per kind.
Lees hier alles over Veiligheidsmuseum PIT 


Theater & Taart feestje bij de Nieuwe Bibliotheek in Stad

Vier je verjaardag op zondag met het Theater & Taart feestje bij de nieuwe bibliotheek in stad. Het feestje begint met een kindertheatervoorstelling waar iedereen toegankelijk is. De jarige krijgt natuurlijk wel een streepje voor want die mag als eerste een plekje uitzoeken en na afloop van de voorstelling een kijkje achter de schermen. En daarna krijgen de kids ook nog wat lekker te eten en drinken in het nieuwscafé.
Lees hier alles over de Nieuwe Bibliotheek in Stad


Feestpakket bij Kidsplayground

Bij het indoor speelparadijs Kids playground vier je een onvergetelijke verjaardag. Klim en klauter de hele dag op alle glijbanen, trampolines, springkussens en veel meer. Met het feestpakket wordt je feestelijk ontvangen, kun je onbeperkt spelen, en krijg je ook nog eens taarts en onbeperkt limonade! Als aanvulling op de feestjes kun je nog verschillende arrangementen toevoegen. De feestjes starten met een prijs van €10,95 per kind.
Lees hier alles over Kidsplayground.


Pannenkoekengourmet bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op

Sluit een drukke dag vol leuke activiteiten af bij Kip & ei restaurant Dubbel op met een pannenkoekengourmet. Met het pannenkoekengourmet kun je zelf je pannenkoekjes bakken, versieren en op eten aan tafel. Inclusief een ijsje en wat drinken voor €10,- p.p.
Bij dit feestje kan er rekening gehouden worden met gluten en lactose vrije diëten.
Lees hier alles over Kip & Ei restaurant Dubbel-Op.


Op de gevoelige plaat bij Picture People

Leg het kinderfeestje vast op de gevoelige plaat vast en ga met alle kids op fotoparty bij Picture People. Alle kids worden apart op de foto en als groep op de foto gezet. Alles wordt versierd met confetti en ballonnen zodat het er echt uitziet als één groot feest! Dit feestje kost €15,- p.p.
Lees hier meer over Picture People.


Klimmen, klauteren, smikkelen, smullen & Spelen! 

Bij Smullen & Spelen kan je je geluk niet op. Want ja.. de naam zegt het al! Hier kun je enorm lekker smullen van de pannenkoeken en ook nog eens megaleuk spelen. En je hebt ook nog eens keuze uit wel vijf verschillende feestje! Zo heb je het pannenkoekfeestje , melig feestje, jagers feestje, goochelfeestje en prinsessenfeestje. De feestjes variëren €8,- tot €19,95 per kind.
Lees hier meer over Smullen en spelen.


Filmfeestje met popcorn bij Kinepolis

Bij Kinepolis Almere vier je een lekker rustig kinderfeestje. Je krijgt een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze en een kidsbox met popcorn, drinken en een lolly. Het kinderfeestje kost €10,- per kind. 
Lees hier meer over Kinepolis.

Piratenpannenkoeken bij ’t Pannekoekschip

Iedereen aan tafel en aanvallen maar! Een grote stapel pannenkoeken staat in het midden van de tafel met daaromheen allerlei schaaltjes met lekkere dingen om de pannenkoek te versieren. Je mag een echte piratenhoed op en je mag samen met de kok een pannenkoek bakken. Het toetje is ijs in een bootje. Je mag zoveel pannenkoeken eten als je maar wil!
Lees hier meer over 't Pannekoekschip.
 

Jump like it’s your birthday!

De plek voor kinderfeestjes is bij Jumping Jack. Je krijgt toegang tot alle trampolines zodat je al je energie eruit kunt springen. Daarna is het tijd voor iets lekkers in een speciale feestkamer. Je kunt het feest al boeken vanaf €15,- per persoon. Ga jij vrij springen, battlen tijdens een dogeballwedstrijd of balanceren op de slackline? Je mag het allemaal doen tijdens jouw feestje!

Op zoek naar een outdoorfeestje met de kinderen? Die zijn er natuurlijk ook! Bekijk hier 10x de leukste outdoor kinderfeestjes in Almere.