Alleen als het ijs-en ijskoud is!

dinsdag 27 februari 2018

Wie kent ‘m niet? De slogan van het bekende kruidendrankje Jägermeister. Die drink je al alleen maar als het ijs-en ijskoud is! IJspressi doet er graag aan mee!

Met het voorspelde bittere koudefront wat in aantocht is, willen zij graag iets doen voor hun gasten die het nog aandurven om met die bittere kou nog een ijsje te halen. En daarom, exclusief en éénmalig, uit eigen ijskeuken, een gratis Jägermeisterijsje. Alleen als het ijs-en ijskoud is!

IJspressi, één van de weinige ijssalons die met dit weer nog open is, bereid al haar ijs het hele jaar door zelf in hun ijskeuken in Almere Poort . Met in Almere stad de combinatie
ijssalon en espressobar kunnen zij hun gasten het hele jaar door van vers ijs voorzien. Geen smaak is ze te gek, zo hebben ze de afgelopen jaren hun gasten al getrakteerd op ondere andere sigaren-whiskey-ijs voor vaderdag, rozenijs voor moederdag, haringijs op vlaggetjesdag en het heetste peperijsje op de heetste dag. En nu, op de koudste dag, maken zij speciaal voor hun gasten, in een limited edition, Jägermeisterijs.

Voor een ieder die het aandurft om de kou te trotseren, wordt beloond met een gratis Jägermeisterijsje. Bij IJspressi. Op de Schutterstraat 44 in Almere. Wees welkom! En binnen is het warm…