Evenementen 2018

woensdag 17 januari 2018

Ook dit jaar is er weer genoeg te doen in Almere! Van sportieve evenementen, zoals de Almere City Run en de Challenge Almere tot culturele en muzikale evenementen. Waar ga jij naar toe?

Almere Haven Festival

Drie dagen vol met muziek, cultuur, varen en lekker eten tijdens het Almere Haven Festival. Proef de lekkerste gerechten, biertjes en wijnen, geniet van verschillende concerten en klassieke muziek of ga varen op de botters over het Gooimeer. Bezoek één van de markten en laat je verrassen met verschillende straatoptredens. Een festival dat je echt niet mag missen!

Strandfestival ZAND

Op zaterdag 25 augustus kun je weer feesten op het strand van Almere tijdens Strandfestival ZAND. Er is voor elk wat wils met onder andere BlØf, Anouk, de DJ’s Lucs & Steve, Coen & Steve en Typhoon. En ook Guus Meeuwis is er weer bij! De kaarten zijn al te koop, dus zorg dat jij erbij bent.

Kermissen

Ga gezellig naar de kermis in Almere! Van 21 tot en met 28 maart is de Voorjaarskermis in Almere Buiten acht dagen aanwezig. De Havenkermis is van 2 tot en met 6 mei in Almere Haven en de Pinksterkermis staat op de Esplanade van 16 tot en met 21 mei. Van 27 tot en met 1 juli is de Poortkermis. De laatste kermis van het jaar is de Najaarskermis die van 19 tot en met 26 september is. Genoeg kansen dus om te botsen in de botsauto’s en voor die lekkere suikerspin!

 

Bekijk alle grote evenementen op www.vvvalmere.nl/evenementen