Fempreneurs in the City #Almere

donderdag 15 november 2018

Ondernemen, inspireren en empowerment: dat zijn de kernwaarden van dit kennis- en netwerkevent voor ondernemende vrouwen dat op woensdagavond 21 november plaatsvindt in de nieuwe bibliotheek Stad.

In deze vierde editie, #Social | Business, deelt Amber van Leeuwen (the Social Good Girl) hoe je Instagram Stories effectief gebruikt voor jouw business en community. Daarnaast is er een panelgesprek met Cynthia Ritsma (House of Notoire) en Sarita Langenhof (Newborn Spa Nederland) die over dit thema in gesprek gaan. De presentatie is in handen van Fadoua Alaoui.
De avond begint om 19.15 uur. Kaarten voor deze avond kosten € 10,- voor bibliotheekleden en € 12,50 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar bij de klantenservicebalies in de bibliotheek of via iDeal.

Klik hier voor meer info.