Fiets mee met ‘Kris Kras door Almere Buiten’ op zaterdag 2 juni a.s.

dinsdag 22 mei 2018

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere? Heb je zin om een frisse neus te halen? Hou je van fietsen? Fiets dan mee tijdens het gratis fietsevent ‘Kris Kras door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere.

Met behulp van een fietsroute- en stempelkaart fiets je langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven. Bij een volle kaart krijg je een felbegeerde medaille.

Zaterdag 2 juni a.s. is de eerste editie van Kris Kras door Almere 2018, beginnend in Almere Buiten. Je gaat langs bij Sweet Elite, Health Academy, VINDplaats Zenit, Weet hoe je leeft, De Bosshardt de huiskamer van de wijk en nog veel meer!

Hoe fiets je mee?
De start van de fietstocht is om 13:00 uur, bij Tang Dynastie op de Sumatraweg 2. De eerste 200 aanmelders krijgen een stempelkaart en hebben recht op alle ‘aanbiedingen’ van de deelnemers. Na 200 aanmeldingen kun je wel meedoen, maar krijg je geen stempelkaart. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken. De route blijft leuk en interessant en duurt ongeveer tot 17:00 uur.

Kris Kras menu
Speciaal op deze dag krijg je vooraf bij de start een bakje fruit voor onderweg. Na afloop is bij het startpunt een ‘fietsmenu’ verkrijgbaar. Meenemen € 5,- of gezellig bij Tang Dynastie opeten voor € 7,50.

Meer fietsen?
Wil je meer fietsen? Er komt ook een Kris Kras door Almere Poort (9 juni), Weerwater (16 en 17 juni), Haven (23 juni) en Stad (14 juli). Meer info hierover lees je op www.startculture.com en www.facebook.com/kriskrasdooralmere.