Schrijvers on Stage met Kader Abdolah en Wanda Reisel

dinsdag 9 januari 2018

In de talkshow Schrijvers on Stage ontvangt interviewer en presentator Oscar Kocken op donderdag 18 januari de Iraans-Nederlandse schrijver Kader Abdolah en de schrijfster Wanda Reisel.

Het gesprek met Abdolah gaat over zijn nieuwe roman ‘Het Gordijn’, een hoogstpersoonlijk en soms ook pijnlijk verslag van Kaders ontmoeting met zijn dementerende moeder. Naast Abdolah neemt ook Wanda Reisel op het podium plaats om te praten over het boek 'Of heb ik het verzonnen?' Een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap dat zij schreef samen met Herman Koch.

Schrijvers on Stage vindt plaats in de nieuwe zaal in bibliotheek Stad. De aanvang is 20.00 uur. Kaarten kosten € 6,50 voor bibliotheekleden en € 8,50 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de website of bij de klantenservicebalie in de bibliotheek.