Spannend Schrijven met Ilse Ruijters!

donderdag 12 juli 2018

Zaterdag 21 juli geeft thrillerauteur Ilse Ruijters een mini-workshop Spannende Verhalen Schrijven.

Met Ilse’s praktische tips & tricks zet je je lezer op het puntje van zijn stoel en schrijf je een verhaal dat je publiek in één adem uit wil lezen. We gaan meteen oefenen en wie durft mag zijn tekst voordragen tijdens het theaterdiner.

Ilse Ruijters heeft twee psychologische thrillers op haar naam. De onderkant van sneeuw werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs. Later als ik dood ben won de Hebban Thriller Award 2018 en werd genomineerd voor De Gouden Strop.

Ilse geeft de workshop voorafgaand aan de detective zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia ‘De inspecteur en het dode meisje’.

Programma: aanvang workshop 17.00u tot uiterlijk 18.15, theaterdiner 18.30u, presentatie teksten door de deelnemers of wie niet durft door Ilse 19.45u, voorstelling ‘De inspecteur en het dode meisje’ 20.30 tot 22.00u.

Toegang workshop is gratis, reserveren gewenst via reserveer@theatergroepsuburbia.nl. Je kunt de workshop los bestellen of i.c.m. het theaterdiner à € 23,50 en de voorstelling à € 27,50.

 

Foto: Monavid