Twee nieuwe winkels in Almere Centrum

dinsdag 4 december 2018

Het winkelende publiek in Almere Centrum heeft er twee bijzondere adresjes bij. Onlangs opende aan de Schutterstraat schoenhandel Meijer een winkel.

Deze authentieke winkel is een begrip in Amsterdam en populair bij liefhebbers van handgemaakte schoenen uit bijvoorbeeld Italië. Aan de Grote Markt opent binnenkort modewinkel Shere. Dit nieuwe concept biedt stijlvolle en unieke mode voor jonge en volwassen dames.
 
Meijer
Wie oog heeft voor kwaliteit en vakmanschap zal de schoenen van de Amsterdamse Schoenhandel Meijer weten te waarderen. Vanaf de opening van de eerste winkel in 1934 stond Meijer bekend om de unieke collectie schoenen. Zo was Meijer in de jaren ’50 één van de eersten die Italiaanse schoenen naar Nederland importeerde. De laatste Amsterdamse winkel sloot in 2016, en na een korte tussenstop in Laren openen nu de deuren in Almere. Ook hier kunnen mensen terecht voor prachtige, vaak handgemaakte schoenen voor dames en heren in grote en kleine maten. De winkel in Almere is een outlet, dus de schoenen worden met flinke kortingen die oplopen tot 70% verkocht.

Schoenhandel Meijer zit aan de Schutterstraat 35.
 
Shere
Modebewuste dames en meiden die zich met hun kleding willen onderscheiden zijn bij Shere aan het juiste adres. De winkel biedt een stijlvolle collectie met merken als Nikkie, Kate Moss, Y.A.S, Morgan, NU, Valentino, Inwear, Part Two en het nieuwe, jonge label LA Sisters. Shere laat zich inspireren door de kleine boetieks in de Verenigde Staten waar klanten gastvrij worden ontvangen. Het interieur nodigt bijvoorbeeld uit gezellig te blijven zitten. Het concept richt zich met de collectie in het bijzonder op moeders en dochters die op zoek zijn naar iets bijzonders of een dagje uit, maar iedereen is welkom.

Shere opent op 8 december aan de Grote Markt 54.

Foto: Femke Kamps