Première reisvoorstelling Bedrog van Harold Pinter

maandag 25 maart 2019

De moderne klassieker Bedrog gaat 4 april in première in Corrosia, Theater, Expo & Film in Almere Haven. Olivier Diepenhorst regisseert dit toneelstuk van Harold Pinter met acteurs Jessie Wilms, Justus van Dillen en Matthijs IJgosse. De kleine zaal voorstelling is te zien in theaters door het hele land tot en met 23 mei 2019.

Harold Pinter, een van de grootste Engelse toneelschrijvers en Nobelprijswinnaar, schreef Bedrog als een reis terug door de tijd. In negen verschillende momenten ontrafelt Pinter op ingenieuze en genadeloze wijze het web van leugens en intriges. Bedrog is een moderne klassieker over ontrouw, verraad en vriendschap. 
 
Emma en Robert zijn getrouwd, Jerry is de beste vriend van Robert, Jerry en Emma zijn minnaars, Robert weet van de affaire, maar Jerry weet niet dat hij het weet…. Iedereen bedriegt iedereen in deze geraffineerde driehoeksverhouding. Maar het grootste bedrog plegen Emma, Robert en Jerry uiteindelijk aan niemand anders dan aan zichzelf.
 
Regisseur Olivier Diepenhorst maakte voor Theatergroep Suburbia eerder het lovend ontvangen Eenzame begeerte: “Prachtige, verstilde momenten creëren op het toneel: dat kán deze regisseur.” (NRC).

Tekst: Harold Pinter, vertaling: Peter van Kraaij en Yvonne Wiewel, regie: Olivier Diepenhorst, spel: Jessie Wilms, Matthijs IJgosse, Justus van Dillen, lichtontwerp: Yuri Schreuders, decorontwerp: Ilona Overweg, kostuumontwerp: Nicky Nina de Jong, techniek: Thomas Lloyd.
 
Theatertournee van 2 april t/m 23 mei 2019. Try-outs 2 en 3 april in Corrosia Theater, Expo & Film, Almere. Première 4 april in Corrosia.

Voor meer informatie en tickets klik hier.