Almere heeft aantrekkelijke hotels in verschillende prijsklassen en op verschillende locaties. Midden in de stad, gemakkelijk aan de A6, vlakbij het nieuwe stadsdeel Almere Poort of juist midden in het uitgaansleven, er is keuze genoeg voor iedereen! Als je een weekendje weg wil of misschien zelfs een (mid) week kun je terecht bij één van onze hotels!

Diversiteit

Ben je op zoek naar een goedkoop hotel? Of hou je misschien meer van luxe? Het aanbod van hotels in Almere is breed en kent veel diversiteit. Niet alleen qua prijsklasse, maar ook op het gebied van locatie, uitstraling, sfeer en nog veel meer. Er zijn meerdere hotels in het centrum van Almere. In deze hotels kun je genieten van het nachtleven of een dagje shoppen. Je stapt het hotel uit en je bevindt je direct in het centrum.

Er zijn ook hotels die zich vlakbij de snelweg bevinden. Binnen een mum van tijd ben je weer op de snelweg en kan je je reis vervolgen. Ondanks dat de hotels dichtbij de snelweg zijn, ben je ook in de buurt van het centrum. Pak de auto of ga met het openbaar vervoer en je bent er zo! Voor een lekker dagje shoppen ben je in Almere op de juiste plek. Winkels, terrasjes, restaurantjes, er is genoeg te doen! In Almere is veel natuur en kun je genieten van de rust door bijvoorbeeld het maken van een wandeling.

 

Toerisme

Het hele jaar door ontvangen wij graag toeristen, zowel binnen- als buitenlands. Almere is een leuke stad, waarvan wij zoveel mogelijk willen laten zien. De hotels in Almere geven je de kans om meerdere dagen te verblijven in de grote stad. Hierdoor kun je op je gemak verschillende perspectieven van de stad zien. Van de natuurrijke Oostvaardersplassen tot het moderne centrum. Je kunt ook diverse wandel- en fietsroutes bekijken. Deze zijn verkrijgbaar in de VVV winkel.

Vind hier een hotel

Vind jouw ideale hotel in Almere. Ga je voor luxe, goede bereikbaarheid of een locatie middenin de stad? Kijk op Booking.com voor het aanbod en boek je kamer online.

Booking.com