Ben jij op zoek naar een jachthaven in Almere? Met meer dan tweeduizend ligplaatsen heeft Almere voldoende plek voor diegenen die met de eigen boot naar Almere komen. Motorboten kunnen overigens prima de stad doorvaren, wist je dat al? Bij passeren van de sluis in Almere Haven krijg je een gratis vaarkaart! Almere kent meerdere grote jachthavens. Bij één van deze jachthavens  kun je terecht om even tot rust te komen. Het is ook mogelijk om jouw boot voor langere termijn te laten rusten.

Prachtige jachthavens 

Almere is bij uitstek te bezoeken met je eigen boot. Mooie jachthavens, aan het Gooimeer, het Markermeer en binnen in de stad, met ruim 2.000 ligplaatsen heten we alle boten van harte welkom! De jachthavens zijn verspreid door heel Almere. Het is namelijk ideaal als je jouw boot vlakbij huis hebt liggen. De havens zijn groot en hebben veel ligplaatsen. Daarnaast hebben meerdere havens kampeerplaatsen inclusief sanitaire voorzieningen waar je kunt overnachten en de volgende dag weer lekker door kunt gaan met jouw vaartocht. Ook rondom de jachthavens is er genoeg te doen. Strandtenten, cafétjes, restaurants, er valt van alles te doen! Vooral met mooi weer kun lekker een drankje drinken op het terras.

 

Vaar door en rondom het waterrijke Almere

Vanuit het Weerwater kun je heel Almere ontdekken via het water. Binnen no time ben je op de Noorderplassen en het Gooimeer. Vaar door de leuke vaarten en grachten in Almere en geniet van het mooie weer.