Een dagje waterskiën of wakeboarden in Almere? Dat kan! Er zijn meerdere plekken waar jij heerlijk kunt genieten van deze mooie sporten. Gezellig met vrienden, familie, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Almere heeft twee plekken waar jij actief bezig kunt zijn met waterskiën en wakeboarden. Vooral met mooi weer is het een hele gave activiteit.

Watersporten op het Weerwater

Waterskiën of wakeboarden kan aan de kabelbaan met als uitzicht de skyline van Almere. Waterskiën en wakeboarden aan de kabelbaan is een sensationele belevenis voor jong en oud. Geschikt voor beginners, gevorderden, individueel of met een groep. Je wordt goed begeleid en leert wakeboarden binnen een mum van tijd! Waterskiën en wakeboardenis leuk voor kinderfeestjes, personeelsuitjes, een dagje uit en nog veel meer gelegenheden. Het is sportief, soms lachwekkend en een garantie voor een superleuke dag!

Er is ook een strand, waar je na afloop nog even kunt uitrusten of een duik kunt nemen in het Weerwater. En dan zit er ook nog een restaurant, waar je heerlijk op het terras een koud drankje kan drinken en een hapje kunt eten. Alles is in de buurt voor een perfect dag je uit. Wij wensen je alvast veel plezier!

 

Het Gooimeer

Heb jij je eigen speedboot en wil je waterskiën op het Gooimeer? Dan kan dit op de “Snelvaartbaan”, net buiten de haven van Almere Haven. Op het grote water heb je meer vrijheid en kan je samen met vrienden een leuke dag beleven. Neem je eigen spullen mee er ga er op uit. En vergeet niet: veiligheid eerst! Waterskiën in Almere is leuk!