Voor shoppen moet je in Almere zijn! In Almere zijn er meerdere centra waar je heerlijk kunt winkelen. Zo heb je in Almere Centrum een ruim opgezet centrum met wel meer dan 400 winkels. Bezoek grote merken als Hudson's Bay, MAC Cosmetics, Pull & Bear, G-star en Primark. Maar ook in Almere Haven en in Almere Buiten kun je terecht voor een dagje shoppen. Naast de grote winkels staat de markt ook wekelijks op diverse locaties. 

Openingstijden Almere Centrum

Maandag: 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag:  12.00 - 17.00 uur

Koopavond in Almere Centrum

Donderdagavond tot 21.00 uur

Almere Haven

Vrijdagavond tot 21.00 uur

Almere Buiten  

Vrijdagavond tot 21.00 uur

Markten in Almere Centrum

 Woensdag 9.00 - 16.00 uur
 Zaterdag 9.00 - 16.00 uur

Almere Buiten

 Donderdag 9.00 - 12.30 uur

Almere Haven

 Vrijdag 9.00 - 12.30 uur

Winkels Almere Centrum

Almere Centrum is opvallend, modern en zeer gevarieerd. Met ruim 400 winkels met grote modenamen als ZARA, Esprit en The Sting waant de bezoeker zich in een luxe oord met brede straten en grote, ruim opgezette winkels. Niet voor niets heeft het centrum van Almere al diverse internationale prijzen gewonnen en behoort het tot de grotere winkelgebieden van Nederland. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het centrum is elke zondag geopend! Profiteren van kortingen? Vraag hier de Almere Centrum Klantenkaart aan.

Boerenmarkt op de Kemphaan

Elke zaterdag is er op Stadslandgoed de Kemphaan de Boerenmarkt. Hier kun je terecht voor biologische producten zoals aardappelen, groenten en fruit, zuivel, brood, vlees, droogwaren en voor bloemen en planten. De boerenmarkt is er elke zaterdag van 09.30 uur tot 13.00 uur. Een echte aanrader voor liefhebbers van vers en groen. Voor meer informatie: www.boerenmarktalmere.nl

Winkelcentra

De drie winkelcentra zijn alle drie uniek. Almere Centrum is hét centrum van Almere met meer dan 400 winkels. In Almere Buiten vind je naast de winkels ook het WoonDôme, waar je terecht kunt voor alles wat met wonen te maken heeft. Almere Haven heeft veel speciaalzaken, zoals de kaasboer, chocolaterie, slager en nog veel meer. Overal is er voldoende horeca-aanbod om het winkelen goed af te sluiten!

Doemere

Almere Buiten beschikt over een groot overdekt woonwinkelcentrum. In dit complex, dat ruim vijftig aanbieders telt, is alles te vinden op het gebied van wonen. Zowel voor binnen als voor buiten: elektronica, accessoires, meubelen, sportartikelen en keukens. Daarnaast vind je er het WoonDôme. Hier vind je van alles op het gebied van wonen, zoals keukens, meubels en bouwmarkten. 
en big banner almere shopping kemphaan
en big banner almere shopping shopping centers
en big banner almere shopping kemphaan