Goede voornemens voor 2019? Doe dit jaar mee aan de Almere City Run, de Challenge Almere - Amsterdam of bijvoorbeeld de Nobel Run! Deze Almeerse wedstrijden zijn ieder jaar een groot succes en razend populair in de regio. Ga jij voor alleen hardlopen of voor de combinatie zwemmen, fietsen en hardlopen? De keuze is aan jou! Er zijn meerdere afstanden waardoor iedereen mee kan doen. Daag jezelf uit en schrijf je in.

Nobel Run

19 mei is de Nobel Run. Dit is een gezellig en laagdrempelig hardloopevenement in Almere Hout. Ren 5, 10 of 21,5 km door de prachtige natuur. Wist je dat de Nobel Run behoort tot één van de groenste hardloopevenementen in Nederland? Waar je bij de route van 5 km door het Weteringpark rent, ren je bij de 10 en de 21,5 km ook nog eens door het Waterlandsepark en het Beverbos.

Schrijf je nu snel in via www.nobelrun.nl

Almere City Run

Op zondag 16 juni is het weer zo ver, want dan vindt de Almere City Run plaats. Een unieke en typisch Almeerse hardloopwedstrijd door en rondom het centrum van Almere. Met voor elke loper een bijpassend parcours met gunstig afstanden.

Binnenkort kun je je inschrijven via www.almerecityrun.com.

Ultimate Team Challenge

Zoek snel een team bij elkaar en schrijf je in voor de Ultimate Team Challenge. Zaterdag 22 juni strijden verschillende teams tegen elkaar en strijden ze om de overwinning. Tijdens de uitdagende parcours van 5 km moet je samen 20 challenges overwinnen.

Schrijf je nu in via www.utc.events

Challenge Almere - Amsterdam

Wil je jezelf dit jaar echt uitdagen? Schrijf je dan in op 13, 14 of 15 september voor Challenge Almere-Amsterdam en maak deel uit van het sportiefste spektakel van het jaar! Zwemmen, fietsen en rennen horen daar allemaal bij, maar je kunt uiteraard in plaats van een hele trialton ook kiezen voor een halve triatlon. De enige manieren om te finishen, is om te starten!

Schrijf je nu in via www.challenge-almere.com.

Halloweenrun

Op zaterdag 26 oktober is de Halloweenrun in Almere Buiten. Laat je tijdens het rennen niet afleiden door de schrikeffecten en kom zelf ook verkleed. Durf jij de uitdaging aan? Noteer dan 26 oktober in je agenda en houdt de website in de gaten.

Website: www.start-2-finish.nl/halloween-run/

10x sport in Almere

Om je conditie op peil te krijgen of houden is het van belang om te gaan sporten. Speciaal voor jou hebben we een lijstje gemaakt met tips waar en hoe je kunt sporten.

Word bijvoorbeeld lid van Club Pellikaan of ga een keer springen bij Jumping Jack. Hierdoor heb je zeker spierpijn de volgende dag! Ontdek ook de mooiste fiets- en wandelroutes die je kunt gebruiken tijdens de training.

Bekijk nu het artikel >>