Een dagje weg met de kids in Almere? Voor kinderen is het heerlijk spelen in Almere. Als het regent zijn er verschillende speelparadijzen en als de zon schijnt, gaan we natuurlijk naar buiten. Speurtochten door de stad of juist in de natuur? Door de boomtoppen klimmen of liever hutten bouwen? Aapjes kijken bij de Kemphaan of Pannenkoeken eten op een piratenschip? Er is van alles te doen in Almere. Ook voor kinderfeestjes in Almere is er genoeg te beleven. Bekijk hier wat voor leuke kinderactiviteiten er in Almere te beleven zijn! 

Bereid je voor op de volgende vakantie

Voorjaarsvakantie


Vanaf 24 februari t/m 4 maart 2018 is het voorjaarsvakantie in Almere. Begin je vakantie goed met de coolste en leukste activiteiten in Almere. In de stad zijn er gedurende de vakantie allerlei activiteiten en uitjes voor jong & oud! Zoals een dagje winkelen in Almere Centrum of ontdek alles wat Stadslandgoed de Kemphaan te bieden heeft.

Meivakantie

Vanaf 28 april t/m 6 mei 2018 is het meivakantie in Almere. In de stad zijn er gedurende de vakantie leuke activiteiten en uitjes voor jong & oud! Of het nou lekker weer is of niet, er zijn genoeg leuke dingen te doen in Almere. 

Herfstvakantie

 
Van 20 t/m 28 oktober 2018 is het herfstvakantie in Nederland en daarom vinden er in Almere deze week leuke activiteiten plaats. Ga avonturieren op de Kemphaan, doe mee met leuke activiteiten bij Veiligheidsmuseum PIT of bekijk één van de leuke films in de nieuwe bibliotheek. Wat ga jij naartoe?

PIT Veiligheidsmuseum

Bezoek Veiligheidsmuseum PIT en ontdek de wereld van de Politie, Brandweer en Ambulance.

Architectuur speurtocht

Architectuur speurtocht door Almere Centrum. Raad het woord en win een leuke prijs!

Almere Jungle

Voel een rattenslang of aai een groene leguaan tijdens de Voel & Beleef rondleiding. 

Almeerse Kermissen

Op de kermis geniet je van de spannendste attracties, leukste spelletjes en lekkerste hapjes.

Wat ga jij doen?

Zin in iets sportiefs of toch liever ontspannen? Het kan allemaal! Er is een prachtige bioscoop, waar je heerlijk kunt relaxen tijdens het kijken van een leuke film. Als je trek hebt, kun je terecht bij één van de gezellige pannenkoekenrestaurants. De kinderen kunnen hier naast lekker eten ook spelen. Zo zijn de pannenkoekenrestaurants in Almere hele leuke kinderuitjes. En heb je geen zin in pannenkoeken, kun je altijd naar andere restaurants. In de havenkom, in het centrum of langs de snelweg, overal in Almere zijn lekkere restaurants te vinden.

Er zijn ook heel veel actieve uitjes waar de kids helemaal los kunnen gaan. Speeleilanden, speurtochten, zwembaden, midgetgolfbanen en nog veel meer. Met mooi én slecht weer zijn er genoeg activiteiten. In de winter naar de bowlingbaan en de bioscoop en in de zomer lekker naar buiten. Lasergamen, zwemmen bij één van de vele strandjes, klimmen in het klimbos, alles is mogelijk.

Uitjes voor iedereen! 

Iedereen wil toch zijn of haar kind gelukkig zien? Na een dagje Almere is de kans groot dat zij veel plezier hebben gehad. Spelen in Ballorig of een ander speelparadijs is altijd een feest! Voor kleine kids, maar ook voor de wat grotere kinderen, is het aanbod erg divers. Ieder kind heeft natuurlijk eigen interesses en hobby’s. Door dit brede aanbod hebben wij heel veel te bieden. Wanneer kom jij eens naar het leuke en kindvriendelijke Almere?!