Uit eten in Almere kan in talloze restaurants en cafés.  Wat denk je van romantisch dineren aan het water in de Havenkom in Almere Haven, gezellig een hapje eten na het shoppen in Almere Centrum of na het wandelen pannenkoeken eten midden in de natuur. Keuze genoeg en voor ieder wat wils!

In Almere zijn heel veel verschillende restaurants te vinden. Van Mexicaans tot de Franse of Griekse keuken en van pannenkoeken tot culinaire hoogstandjes. Het zijn er teveel om op te noemen. Ook voor een hapje en drankje ben je aan het juiste adres bij één van de vele cafés in Almere. Natuurlijk zijn er ook voldoende restaurantjes waar je terecht kunt voor een  overheerlijke lunch of nog beter; een gezellige high tea of high wine. Uit eten in Almere samen met de kids? Ga dan lekker pannenkoeken eten bij de pannenkoekenrestaurants in Almere. Ga jij liever voor een kopje koffie met een gebakje? Wees gerust er zijn in Almere heel veel leuke koffietentjes. Dus ben je op zoek naar een restaurant? Almere heeft van alles! 

Eet smakelijk, bon appétit, kali orexi, buen apetito…

 

 

Uit eten in...

Uit eten in Almere Centrum

Uit eten in de gezellige Havenkom

Romantisch uit eten aan het water

en big banner restaurants 2
en big banner restaurants 7
en big banner retsaurants 1
Wil je een dag winkelen in Almere Centrum afsluiten met een dinertje? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op restaurantplein Het Belfort. Van Grieks tot Japans en van Spaans tot Italiaans, je vindt het er allemaal. Ook op de Grote Markt zijn veel restaurants en cafés te vinden. 
Gezellig uit eten in Almere aan het water? Doe je in de gezellige Havenkom van Almere Haven. Met lekker weer is dit één van de beste locaties om een terrasje te pakken, natuurlijk ben je bij wat minder weer ook van harte welkom voor een lunch of diner bij één van de restaurants en cafes in Almere Haven. De hele Havenkom bestaat uit restaurants en cafés. Keuze genoeg!

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor een romantisch etentje met z’n tweeën of gewoon gezellig met vrienden? Dan zijn o.a. BoatHouse en HarborHouse zeker de moeite waard.